Navigatie

Brandstofadditieven

De brandstofpil behoort tot de groep brandstofadditieven. Dit zijn toevoegingen aan de brandstof om prestaties van het voertuig te verhogen, co2 uitstoot te beperken en brandstof te besparen. Hoewel de werking van brandstofadditieven nooit wetenschappelijk is bewezen, zijn er toch redenen om te geloven in de werking ervan.

Het belang van brandstofbesparing

Een goede reden om brandstof te besparen en bijvoorbeeld een benzine additief te gebruiken is uiteraard het besparen van kosten. Er is veel sprake van milieuvervuiling op de wereld en we moeten onze Co2 afdruk op de wereld verminderen. De aarde is snel aan het opwarmen, en ons enorme verbruik van fossiele brandstoffen verergert en versnelt dit probleem alleen maar. Bovendien is de schadelijke uitstoot van miljoenen auto's niet goed voor onze gezondheid; de reden waarom men in grote Chinese en Japanse steden vanwege smogoverlast dikwijls met mondkapjes op loopt.

Kom in actie

Wilt u ook in actie komen en bent u daarom op zoek naar een benzine of diesel additief? U kunt het altijd proberen. Uw brandstofinjectiesysteem wordt snel ene effectief gereinigd door een brandstofadditief en uw motor blijft in goede staat. Een benzine additief of diesel additief kan verder nog de volgende voordelen hebben:

  • brandstofbesparing;
  • reductie van schadelijke uitstoot;
  • schonere en stillere motor;
  • minder uitlaatgassen en roet;
  • meer vermogen en trekkracht;
  • minder onderhoudsbeurten nodig.

Wilt u een bijdrage leveren aan het milieu en aan de motor van uw auto? Dan is het de moeite waard om brandstofadditieven een keer te proberen.