Navigatie

Expertise

DGB Energie heeft genoeg expertise in huis om met oplossingen te komen, om te zorgen dat uw agrarische bedrijf CO2-neutraal is. Ze kennen het boerenbedrijf en de gegevens over het energieverbruik, zo wordt het makkelijker om oplossingen te vinden. Door bij u langs te komen om te kijken naar behoeften en mogelijkheden geeft DGB energie u advies op maat. Bijvoorbeeld om een zonnepaneelsysteem te nemen, die u in drie tot vier jaar kunt terugverdienen.

Eerlijke energie

DGB energie biedt u 100% duurzame energie aan. Ze zorgen ervoor dat alles duidelijk voor u is, u kunt zo bijvoorbeeld op uw persoonlijke pagina zien hoeveel energieverbruik u heeft en wat uw persoonlijke tarieven zijn.

Persoonlijke benadering

Via persoonlijke benadering komt er een adviesgesprek waarin duidelijk wordt wat de beste oplossing is voor uw energiehuishouding. DGB houdt voor u de energieprijzen in de gaten en zorgt ervoor dat u altijd zult profiteren van de laagste tarieven.

Kennis van de markt

De medewerkers van DGB zijn klantvriendelijk, hoogopgeleid in het vakgebied en zij hebben affiniteit in de agrarische sector. Deze werknemers kunnen zich daardoor geheel inleven in uw boerenbedrijf!

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: