Navigatie

Wat houdt dat in, flex energie?

Bij EnergieFlex kiest u zelf uw betaalmethode. U betaalt bijvoorbeeld maandelijks, maar het is ook mogelijk om dagelijks te betalen. U betaalt precies wat u heeft verbruikt en dus geen inaccuraat voorschot zoals bij andere energieleveranciers. Niet alleen is het mogelijk om maandelijks te betalen, ook is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. U zit dus niet vast aan een jaarcontract. Daarnaast heeft het bij EnergieFlex écht zin om te besparen op uw energieverbruik. Hoe meer u bespaart, hoe meer korting u namelijk krijgt!

Producten Energie Flex

Zoals bijna alle energieleveranciers, heeft ook EnergieFlex diverse producten waar u uit kunt kiezen. Bij EnergieFlex heeft u de volgende opties:

  • Flex Werkelijk Verbruik: variabel of vast;
  • Flex Prepaid: variabel;
  • Flex Voorschot: Variabel of vast.

De verschillen zitten 'm vooral in de betaalmethode. Bij Flex Prepaid koopt u namelijk elke maand zelf een energiebedrag in. Als het tegoed bijna op is, dan ontvangt u een sms en kunt u opwaarderen. Bij het product Werkelijk Verbuik betaalt u aan het eind van de maand het bedrag dat u werkelijk verbruikt hebt. Bij Flex Voorschot betaalt u maandelijks een voorschot gebaseerd op een schatting van uw energieverbruik. Daarnaast kun ook bij Energie Flex terecht voor het terugleveren van stroom wanneer u zonnepanelen geplaatst hebt. Ook hier kunt u weer voor verschillende contracten kiezen.

Voor meer informatie over de betaalmethoden van Flex Energie gaat u naar de website. Kijk daarvoor in onze energievergelijker.

Beoordelingen over EnergieFlex

Deze energieleverancier is beoordeeld met een 9/10 gebasseerd op 1 beoordelingen.
1 klant(en) raden deze energieleverancier aan.

Flex prepaid werkt erg fijn. Zo weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Flex prepaid Terugleveren van stroom met zonnepanelen
Beoordeling: 9 / 10
Zou deze leverancier wel aanraden
Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: