Navigatie

Weg naar Nul

Met de Weg naar Nul worden uw energiekosten en CO2 uitstoot verlaagd. Zo wordt u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. De Weg naar Nul bevat een startmeting, een rapport, monitoring en invoering van alles wat nodig is. De Weg naar Nul is niet alleen maar een techniek maar juist ook een uitvoering met een resultaat. Bij een vast bedrag per maand ontvangt u de juiste hoeveelheid energie en wat u moet doen om uiteindelijk niks meer te betalen voor uw energie. U bent daarna de eigenaar van uw eigen energie. Met de Weg naar Nul bereiken alle energieverbruikers meer duurzaamheid!

Tarieven van BAS

BAS heeft het modelcontract voor u omdat ze contracten graag overzichtelijk en duidelijk willen maken. Via het modelcontract kunt u met alle energieleveranciers, die een modelcontract hebben, vergelijken. Het modelcontract van BAS is variabel en voor onbepaalde tijd. U profiteert zo van een actueel tarief. Twee keer per jaar worden tarieven aangepast. U betaalt nooit een vast bedrag, maar u betaalt voor de energie die u verbruikt.

Overstappen

Wilt u zich aanmelden bij BAS dan regelt BAS de overstap en alles met uw huidige energieleverancier. Verder bespreekt BAS uitgebreid met u het nieuwe contract en zorgt dat binnen 4 weken uw overstap geregeld is.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: