Navigatie
  • Vaste lage tarieven;
  • Duidelijke producten;
  • Persoonlijke service;
  • Groene, duurzame energie;

Hieronder bespreken wij deze USP's.

Vaste lage tarieven, voor ieder energiebudget

Budgetenergie claimt lagere tarieven te hebben dan traditionele energieleveranciers. Het bedrijf richt zich namelijk op efficiëntie en zit niet vast aan dure kantoorpanden of softwaresystemen. Daarnaast wordt er zo veel mogelijk digitaal gecommuniceerd, waarmee veel kosten bespaard kunnen worden. Alle expertise is bij Budgetenergie in eigen huis, waardoor er meer controle op de kosten plaatsvindt.

De producten

Budget Energie geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende producten. Zo kunt u een variabel product kiezen. Dit is een direct opzegbaar contract waarbij de tarieven meebewegen. Het eenjarige contract van Budgetenergie geeft meer zekerheid. Dit contract sluit u af voor een vast tarief. Wilt u langer zekerheid? Dan sluit u het vaste contract af voor drie jaar.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij Energiebudget hoog in het vaandel. Het bedrijf laat zijn klanten niet aan hun lot over, maar neemt juist persoonlijk en direct contact op. De klantenservice is dan ook zeer goed bereikbaar.

Groene, duurzame budgetenergie

U krijgt niet alleen energie dat past binnen uw budget, maar de energie is ook nog eens duurzaam en groen. Hier zorgt Budget Energie voor door stroom te leveren die afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen. Klanten worden via de website of via de klantenservice tevens geïnformeerd over groene stroom. Zo krijgen klanten bijvoorbeeld, indien gewenst, een advies over zonnepanelen.

Meer weten over Budgetenergie? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk leveranciers.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: