Navigatie
  • Duidelijke informatievoorziening in begrijpbare taal;
  • Openheid en inzicht in de organisatie;
  • Hulp er iets aan de hand is;
  • Oplossingen voor betere energie.

Om de kwaliteit te waarborgen gebruikt Electrabel Nederland verschillende middelen waaronder gedragscodes, klantenonderzoek en werving.

Electrabel energie

Wat biedt Electrabel Nederland nu precies aan? Wat voor energie mag u verwachten wanneer er over Electrabel energie gesproken wordt? Electrabel energie heeft net zoals andere energieleveranciers vaste pakketten waar u uit kunt kiezen. Uw keuzes zijn: een contract voor één jaar, een contract voor drie jaar of een modelcontract. Een modelcontract is een andere naam voor een flexibel contract, waarbij u altijd het actuele tarief betaalt en geen vast contract heeft. Verder zet Electrabel energie zich uiteraard ook in voor duurzame energie. Electrabel Nederland is onder andere actief op het gebied van energie besparen en zonne-energie.

Electrabel tarieven

Wanneer we enkel naar de Electrabel tarieven kijken, is het een voordelige energieleverancier. De Electrabel tarieven variëren tussen de 111 en 120 euro per maand. Dit is zeer voordelig in vergelijking met andere energieleveranciers. Verder kunt u als klant van Electrabel veel zaken regelen via MijnElectrabel. Door in te loggen in deze digitale omgeving kunt u online uw meterstanden doorgeven, verhuizingen doorgeven, uw voorschot wijzigen en uw factuur inzien. Tevens regelt Electrabel uw overstap indien nodig. Al met al kunnen we concluderen dat Electrabel een voordelige en betrouwbare energieleverancier is. Het enige addertje onder het gras is dat Electrabel in het verleden enkele problemen met het nieuwe klantensysteem heeft gehad.

Meer weten over Electrabel? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk alle energie leveranciers.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: