Navigatie

Lidmaatschap DE Unie

Wat Eneco zo bijzonder maakt is het feit dat ze het eerste energiebedrijf in Nederland dat zich heeft aangesloten bij DE Unie. DE Unie staat voor Duurzame Energie Unie en de naam zegt het al, het bestaat momenteel uit ruim 20 lokale duurzame coöperaties. De missie van DE Unie is om uitsluitend op lokaal niveau duurzaam energie te produceren, en dit vervolgens aan de Nederlandse consument te leveren. Momenteel komt een groot deel van de duurzame energie uit het buitenland, en weet de Nederlandse consument dus vaak niet waar hun energie vandaan komt. Duurzame Energie Unie biedt hiervoor de oplossing, waar momenteel al 100.000 klanten gebruik van maken.

Toon

Een ander belangrijk onderdeel van Eneco is Toon, met Toon heeft u gemakkelijk en snel inzicht in uw energieverbruik. Toon kan dus ook als een handig hulpmiddel worden gebruikt wanneer u uw energieverbruik wilt terugdringen. De belangrijkste voordelen van Toon zijn daarom:

  • Inzicht in je energieverbruik
  • Besparen op je energierekening
  • Bedienbaar op afstand

Toon is niet alleen beschikbaar voor klanten van Eneco, maar ook voor de mensen die (nog) geen energiecontract bij Eneco hebben. Als klant van Eneco betaalt u een vast bedrag om van alle voordelen van Toon te genieten. Klanten van een andere energieleverancier betalen maandelijks een hoger bedrag.

Duurzaamheid

Een belangrijk speerpunt in de strategie van Eneco is duurzaamheid. De ambitie van Eneco is om het energieverbruik binnen de grenzen van een leefbare planeet te brengen. Om dit te bereiken, werkt Eneco samen met verschillende partners, hun klanten en leveranciers.

Wilt u weten of Eneco een voordelige optie voor u is? Ga dan snel naar onze energievergelijker en vergelijk verschillende leveranciers.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: