Eenvoud

FENOR straalt eenvoud uit op alle vlakken, maar dat doet niks aan de kwaliteit van de service en de energie af. De voorschotten, afrekeningen en communicatie is allemaal overzichtelijk, helder en duidelijk, wat erg belangrijk voor de consument is. Wanneer u een vraag heeft, wordt deze binnen 48 uur beantwoord, u kunt zich zelf en overzichtelijk aanmelden, en daarna kunt u in uw persoonlijke online omgeving alle informatie terugvinden die u nodig heeft. Dat noemt men bij FENOR eenvoud.

Scherp

FENOR biedt naar eigen zinnen energie tegen een scherpe prijs. Bij de energieleverancier kunt u kiezen uit een aantal energiecontracten. Zo is er de de keuze uit een vast contract van 1, 2 of 3 jaar, waarbij de energieprijzen gedurende het contractduur vast blijven staan. Ook is er een contract voor onbepaalde looptijd met variabele energietarieven. Hierbij worden de energieprijzen twee keer per jaar gewijzigd naar de op dan geldende energieprijs op de energiemarkt.

Betrokken

FENOR stelt zich op als een maatschappij die betrokken is bij haar klanten en omgeving. Duurzaam ondernemen is een belangrijke factor voor FENOR, daarom regelen zij zoveel mogelijk online, om zo papier te besparen. Ook het vergroenen van de elektriciteit is belangrijk voor FENOR, ze zijn altijd actief op zoek naar samenwerkingsverbanden met en mogelijkheden voor duurzame energie.

Overstappen naar FENOR

Wilt u overstappen naar deze eenvoudige en betrokken maatschappij met een scherpe blik op de consument en de rest van de maatschappij? Bekijk de tarieven van FENOR is onze energievergelijker. Overstappen kan ook direct bij Energie51.
 

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips