Bewust lokaal ondernemen

Huismerk Energie kenmerkt zich van andere energieleveranciers op de energiemarkt door bewust energie op lokaal niveau te leveren. Hier heeft de energieaanbieder dan ook meerdere redenen voor. Zo is Nederland minder afhankelijk van energie uit Europa en huishoudens kunnen rekenen op groene energie. Daarnaast wordt de lokale economie gesteund en wordt er hierdoor extra werkgelegenheid gecreëerd. Wanneer energie op een lokaal niveau is opgewekt, weten de mensen ook waar hun energie vandaan komt. Hierdoor zouden ze extra gemotiveerd moeten zijn om bewuster met deze energie om te gaan.

Zelf energie opwekken

Klanten die zelf energie opwekken met behulp van zonnepanelen kunnen als klant bij Huismerk Energie genieten van extra voordeel. Zo geeft Huismerk Energie de mogelijkheid tot het salderen van te veel opgewekte energie. De teruggegeven groene energie wordt vervolgen in mindering gebracht op uw huidig stroomverbruik. Bovendien krijgt u een aantrekkelijk leveringstarief voor de gesaldeerde energie.

Overstappen naar Huismerk Energie

Wilt u klant worden van Huismerk Energie? Bekijk de tarieven in onze energievergelijker. Hier is het ook mogelijk alle energieaanbieders rustig op een rij te zetten. Bent u eruit? Overstappen kan ook direct online bij Energie51.

  1. Bewust lokaal ondernemen
    1. Zelf energie opwekken
      1. Overstappen naar Huismerk Energie
        Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips