LEON's missie

De missie van LEON Zeewolde is de lokale bevolking volledig van energie te voorzien en samen met klanten te werken aan vergroening van de energievoorziening. Het is voor LEON belangrijk dat er efficiënt om wordt gegaan met het gebruik van energie. De missie
LEON Zeewolde is dat er versneld nieuwe energie moet komen. De behoefte aan energie zal immers blijven stijgen maar fossiele brandstoffen zijn niet onbeperkt uit de aarde te halen en zorgen ook voor aantasting van het milieu. Het is belangrijk dat er daarom efficiënt omgegaan wordt met energie. De energieleverancier spoort haar klanten daarom aan zelf duurzame energie op te wekken. Als aanvulling biedt LEON Zeewolde 100% groen energie uit regio aan.

Duurzaamheid belonen

Omdat LEON Zeewolde duurzaamheid onder klanten wilt stimuleren, biedt de energieaanbieder om energie te salderen. Hierbij kan te veel opgewekte energie bij u thuis kunnen worden teruggeleverd tegen een gunstige prijs. Deze groene energie kan vervolgens weer aan klanten in uw regio worden gegeven. Zo draagt u niet alleen bij aan uw eigen duurzame energieverbruik, maar ook dat van een ander in uw buurt.

LEON's advies

Als u bij Leon een offerte aanvraagt dan wordt er eerst gekeken of uw verbruik ongeveer gelijk is aan het gemiddelde verbruik van uw soort woning. Mocht uw verbruik buiten de grenzen vallen dan geeft Leon advies over de mogelijkheden van besparing. De advieskosten zijn afhankelijk van uw pand, maar beginnen bij €50,-.

LEON's pakketten

  • LEON Huurpakket: als u zelf energie op wilt wekken hoeft u niet perse een zonnestroom systeem te kopen, Leon biedt u namelijk ook de mogelijkheid om er een te huren. Zo kunt u zonder extra kosten zelf energie opwekken, wat leidt tot een lagere energierekening.
  • LEON Kooppakket: wilt u graag zelf zonnepanelen aanschaffen? Bij Leon kunt u het Leon kooppakket afsluiten, Leon Zeewolde is dan uw energieleverancier en u bezit uw eigen zonnepanelen.
  • LEON Leveringspakket: u kunt kiezen uit twee verschillende overeenkomsten voor energielevering (voor zowel elektriciteit als gas). Een overeenkomst voor onbepaalde tijd, namelijk Leon Modelcontract en een overeenkomst voor drie jaar, namelijk de Leon Groene Daler.
  • LEON Postcodepakket: het postcodepakket is enkel af te sluiten voor mensen die in en rondom Zeewolde wonen. Bij dit pakket moet u lid zijn van ZeewoldeZon. Deze leden kunnen stroom verkrijgen van zonnepanelen afkomstig van diverse locaties in Zeewolde.

Direct overstappen

Wilt u overstappen naar LEON Zeewolde? Vergelijk alle energieaanbieders in onze energievergelijker. Bekijk alle tarieven en kies de voordeligste energieaanbieder. Overstappen kan direct bij Energie51.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips