Zakelijk

Main Energie is de energiespecialist voor ondernemers. MAIN Energie onderscheidt zich door persoonlijk betrokken te zijn met haar klanten. Wanneer u zich aansluit als zakelijke klant bij MAIN Energie krijgt u namelijk een persoonlijke energiespecialist aangewezen. Deze persoonlijke accountmanager bekijkt samen met u uw energiebehoeftes en wensen op basis daarvan een voorstel op maat biedt. 

Duurzame energie

Om duurzaamheid te stimuleren levert de energieleverancier groene energie aan klanten zonder extra kosten. Daarbovenop kan er ook CO2-gecompenseerd gas bij de energieaanbieder worden afgenomen. Hierbij wordt er geld gestoken in projecten die het klimaat willen verbeteren.

Verschillende energiepakketten

Elk bedrijf is anders en daarom kan één energiepakket niet voor elk ondernemer geschikt zijn. MAIN Energie biedt daarom vier soorten energiepakketten aan, die speciaal op specifieke ondernemingen gericht zijn.

Vastgoed

Doordat Main Energie samenwerkt met tientallen vastgoedbeheerders weten ze er alles van! Ze weten waarom u uw nota's op tijd wilt ontvangen en waarom het belangrijk is om er alles aan te doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op basis van jarenlang werken aan de juiste levering van energie aan de vastgoedmarkt, heeft Main Energie een product ontwikkeld dat aansluit op de behoeften van de vastgoedmarkt. Ook bij Main Energie voor vastgoed krijgt u een persoonlijke accountmanager, deze geeft u alles wat nodig is in uw situatie.

Zakelijk

Main Energie biedt de zakelijke markt meer dan enkel energie. Dit doet de energieleverancier door meerdere diensten aan te bieden die ondernemers meer inzicht moet geven in het energieverbruik. Zo wordt er bij grootverbruikers een MAINmeter aangeboden, waarin het maandelijks energieverbruik te zien is. Ook voor andere diensten zoals een energiescan en zakelijke laadpalen zit u bij MAIN Energie goed.

Aziatische markt

MAIN Energie beschikt over energiespecialisten die de Aziatische cultuur en markt kennen. Bovendien spreken ze de taal. Op deze manier kunnen de energiespecialisten Aziatische klanten persoonlijk bijstaan in het vinden van het juiste energiepakket voor hun onderneming.

Agrarisch

De agrarische markt heeft een specifieke energiebehoefte. Geen enkele agrarische onderneming is hetzelfde en dit vraagt om een specifieke energiebehoefte. MAIN Energie beschikt over kennis om de agrarische sector op de juiste manier te helpen. Dit doen ze persoonlijk en transparant advies te geven. 

Energiecontract afsluiten bij MAIN Energie

Bent u geïnteresseerd in hoeveel energie u zal besparen bij een overstap? Bekijk in onze energievergelijker de tarieven voor MAIN Energie en andere aanbieders. Kies de voordeligste aanbieder en stap direct over bij Energie51.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips