Navigatie

Nuon tarieven

De Nuon tarieven voor energie verschillen afhankelijk van het type pakket dat u wilt. Kiest u voor het Nuon Ideaal pakket? Dan betaalt u gemiddeld 123,- euro per maand. U spreekt een vaste prijs af, maar als de prijzen dalen dan krijgt u het verschil gewoon terug op uw jaarafrekening. Fijn, toch? Ziet u dat niet zo zitten, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het Duurzame pakket van Nuon, met tarieven van gemiddeld 117 euro per maand. Duurzame energie, en toch zo goedkoop? Met dit pakket krijgt u stroom die in Nederland is opgewekt uit wind en water. Meer informatie over dit pakket en uiteraard ook de andere pakketten en tarieven van Nuon vindt u bij Nuon. Klik hieronder op de banner om naar hun site te gaan.

Gratis Nuon bespaartips

De Nuon tarieven zijn al gunstig, maar Nuon wilt eigenlijk dat u nog meer gaat besparen. Daarom geeft Nuon ook veel bespaartips. Er zijn namelijk talloze manieren waarop u energie kunt besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Goed onderhoud aan uw cv ketel is bijvoorbeeld van groot belang. Uw ketel gaat daardoor langer mee en verbruikt zuiniger energie. Een goede isolatie van uw huis is daarnaast ook niet onbelangrijk. Er gaat minder energie verloren en de kosten van de isolatie heeft u binnen een mum van tijd terugverdiend. Wilt u nog meer doen om energie te besparen? Dan kunt u hiervoor bij Nuon accessoires voor aanschaffen zoals spaarlampen of radiatorfolie.

Zonne-energie bij Nuon

In samenwerking met Nuon kunt u ook zonnepanelen op uw dak laten leggen. Er zijn een aantal voordelen waar u van gebruik kunt maken wanneer u hier voor kiest. Naast de subsidie die u kunt krijgen, geeft Nuon u ook nog eens €100 korting op de installatie van zonnepanelen. Daarnaast geeft Nuon u een garantie op het hele systeem van minimaal 10 jaar.

Meer weten over Nuon? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk alle energie leveranciers.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: