Wie is Vandebron?

Vandebron is een online marktplaats waar u duurzame energie rechtstreeks van de bron koopt. Doordat u de energie zelf inkoopt weet u precies waar uw stroom vandaan komt en waar uw geld naartoe gaat. Zelf kiest u een energiebron, bijvoorbeeld wind-, bio- of zonne-energie. De energiebron die u kiest, is dus degene die uw energie opwekt. Groene stroom is dan ook 100% groen. Doordat Vandebron de energie zelf produceert en levert aan de consument, is er geen tussenkomst van een tussenpersoon. Op deze manier kunnen de energieprijzen voor de klanten laag worden gehouden. 

Wat maakt Vandebron uniek?

Vandebron heeft een ander verdienmodel dan andere energiebedrijven. De meeste energiebedrijven maken winst op hoeveel stroom u verbruikt en de daarbovenop vaste leveringskosten. De energieaanbieder verdient echter alleen aan de vaste leveringskosten, die €6,25 per maand per product bedragen. Vandebron stelt immers het belang van lagere energieprijzen en hiermee meer klanten duurzame energie aanbieden boven het genieten van een hogere winst. 

Overstappen van energieleverancier

Wilt u graag overstappen naar Vandebron? Bekijk de actuele tarieven van Vandebron en andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Overstappen kan hierbij ook direct.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips