Zakelijke energiemarkt

VanHelder wil de zakenmarkt helpen tijd en moeite besparen door een eenvoudig energiecontract te leveren dat past bij het bedrijf. Daarom biedt het bedrijf drie verschillende typen energiepakketten aan, voor de klein, midden en groot bedrijf. Hierbij kan er gekozen worden tussen enkel elektra , enkel gas of beiden. Daarbovenop vindt de energieleverancier dat elke klant persoonlijke aandacht verdient. Daarom is VanHelder 24 uur per dag bereikbaar, waarmee ze zich onderscheiden van andere zakelijke energieaanbieders.

Duurzaamheid

De energieaanbieders wil graag de behoefte van haar klanten voorzien. Daarom biedt VanHelder zowel groen als grijze energie en vergroende energie aan. Bij vergroende energie is de stroom die de energieaanbieder levert grijs, maar wordt het dakzij de aankoop van certificaten als groen gezien.. Hierbij wordt de elektriciteit immers opgewekt met waterkracht. Door groene energie aan te bieden, probeert VanHelder de overstap te maken naar een meer duurzame manier van energie opwekken en aanbieden. 

Overstappen bij Energie51

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Vergelijk alle energieaanbieders eenvoudig met onze energievergelijker. Kies de leverancier die bij u past, en stap direct bij Energie51 over.