Op weg naar verduurzaming

Bij Welkom Energie staat verduurzaming hoog in het vaandel. Om hier een bijdrage aan te leveren, biedt de energieleverancier alleen groene stroom aan. Het grootste gedeelte van deze energie is opgewekt met behulp van windmolens. Het is echter onbekend of deze energie afkomstig is van Nederlandse of Europese bronnen. Daarnaast levert Welkom Energie ook enkel groen gas. Het gas krijgt de titel 'groen' wanneer het gasverbruik van klanten gecompenseerd wordt. Dit wordt gedaan door een kleine bijdrage te geven aan duurzame energieprojecten. Het gas wordt hiermee CO2-gecompenseerd, wat uiteindelijk resulteert in een gasverbruik dat onder de streep CO2-neutraal is.

Maatschappelijk betrokken

Naast dat Welkom Energie waarde hecht aan een schoner klimaat, wil de energieaanbieder zich ook inzetten voor de maatschappij. Dit doen ze door diverse projecten te steunen die de sociale verbinding in Nederland moeten versterken. Op deze manier wil Welkom Energie iets teruggeven aan haar klanten.

Overstappen naar Welkom Energie

Wilt u graag overstappen naar Welkom Energie of bent u er nog niet over uit? Bekijk alle energieaanbieders eenvoudig in onze energievergelijker. Kies de energieleverancier die bij u past en stap direct online over bij Energie51. Binnen enkele klikken bent u al overgestapt en kunt u direct besparen op uw energierekening. Waar wacht u op?

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips