Navigatie
  • Voordelige en duurzame energie
  • Eenvoudig overstappen
  • Uitstekende service

Deze kenmerken worden hieronder toegelicht.

Voordelige en duurzame energie

ENGIE werkt aan de toekomst door groene stroom beschikbaar te maken, ENGIE levert namelijk 100% groene stroom in Nederland. U verbruikt dus altijd duurzame energie. Om dit te bereiken heeft ENGIE drie windmolenparken in Nederland. Daarnaast verbranden ze 50% van hun biomassa om energie op te wekken, en zijn ze in het bezit van twee zonneparken in Nederland. U kunt dus met een gerust hart vanuit gaan dat uw energie op een duurzame manier is opgewekt.

Eenvoudig overstappen

U bent op elk moment welkom bij ENGIE, ENGIE maakt overstappen namelijk erg makkelijk. De ENGIE OverstapCoach helpt u waar nodig, u wordt zelfs geholpen met de energieleverancier die u gaat verlaten. Zelfs als u een boete moet betalen bij uw huidige energieleverancier wanneer u deze vroegtijdig verlaat, geeft ENGIE u een vergoeding voor die boete. Overstappen naar ENGIE is hierdoor dus erg makkelijk en aantrekkelijk.

Uitstekende service

ENGIE biedt u een uitstekende service, dit houdt in dat zij telefonisch, via e-mail en via social media snel en makkelijk te bereiken zijn. Veel zaken kunt u ook zelf regelen via MijnENGIE. Op momenten dat u het niet zelf kunt regelen, staan er dus genoeg werknemers voor u klaar.

Bent u enthousiast geworden? Vergelijk de energietarieven van ENGIE en kijk of u een interessant aanbod vindt.