Navigatie

De voordelen van Eon

U bent van plan om van energieleverancier te wisselen, en nu wilt u weten bij welke aanbieder u het beste terecht kunt. Hieronder leest u wat de drie grootste en bekendste voordelen zijn van energieleverancier Eon:

  • Eon is door de consumentenbond al zes keer getest als zijnde 'voordelig';
  • Bij Eon kunt u 100 procent groene stroom krijgen zonder extra kosten;
  • Ook kunt u bij Eon afspraken maken over het plaatsen van zonnepanelen;
  • U kunst gratis van energieleverancier overstappen via Eon.

Verder zet Eon zich in op het gebied van energie besparen en levert het diverse systemen voor zonnepanelen. Een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid, dat is Eon.

Energie prijzen vergelijken

U kunt kiezen voor een contract voor 1, 2 of 3 jaar. Verbindt u zich liever niet voor een langere periode? Dan kunt u bij Eon ook een flexibel energiepakket afsluiten dat altijd opzegbaar is. Uiteraard is dit pakket iets duurder dan de vaste pakketten; u betaalt hier gemiddeld 127 euro per maand voor. Het 1 jarige vaste pakket heeft het goedkoopste gemiddelde maandtarief, namelijk 112 euro per maand. Uiteraard dient u nog altijd uw persoonlijke tarief te berekenen, dit is afhankelijk van uw woonoppervlakte en het aantal personen in uw huishouden. Uw persoonlijke tarief is eenvoudig te berekenen op de Eon site, via onderstaande banner.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: