Navigatie

Energie bij Essent

Bij Essent kunt u uit verschillende abonnementen kiezen. Een aantal keuzes die u bij deze energieleverancier heeft, zijn:

  • Zeker 1 jaar;
  • ZekerDalen;
  • Flexibel;
  • Groene Stroom.
  • WindStroom.

Ieder van deze abonnementen heeft zijn eigen voorwaarden. Wanneer u voor ZekerDalen kiest, is het zo dat u energierekening gegarandeerd ieder jaar daalt. Bij Zeker 1 jaar betaalt u een vaste prijs per jaar. Overigens is het bij dit abonnement zo dat u de duur kunt aanpassen. Daarnaast krijgt u bij ieder abonnement een kleinigheidje. Dit kan shoptegoed bij mediamarkt zijn, maar ook zoveel procent korting op uw energierekening. Bij flexibel kunt u opzeggen wanneer u wilt.

Zonnepanelen op een ander dak

Niet ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zo kan het zijn dat u dak te weinig zonlicht krijgt of te klein is. Bij Essent is het mogelijk om toch gebruik te maken van zonne-energie  zonder dat u zelf iets hoeft te installeren. Deze energiemaatschappij heeft namelijk een project waarbij de zonnepanelen op een openbaar gebouw geplaatst worden en wanneer u zich voor deze actie aanmeldt, kunt u gebruik maken van energie die door deze systemen opgewekt worden. Zo heeft u groene energie zonder de kosten en het werk.

Meer weten over Essent? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk alle energie leveranciers.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: