Navigatie

Bewust lokaal ondernemen

Bij Huismerk Energie is er bewust voor gekozen om te ondernemen op een lokaal niveau, dit heeft een aantal voordelen. Een belangrijk voordeel hiervan is dat Nederland minder afhankelijk is van energie uit Europa en een garantie kan geven op groene energie. Daarnaast wordt de lokale economie gesteund en wordt er hierdoor extra werkgelegenheid gecreëerd. Wanneer energie op een lokaal niveau is opgewekt, weten de mensen ook waar hun energie vandaan komt. Hierdoor zouden ze extra gemotiveerd moeten zijn om hier bewuster met deze energie om te gaan.

Zelf energie opwekken

Voor consumenten die zelf energie opwekken zijn er bij Huismerk Energie nog extra voordelen, als u namelijk zelf energie opwekt krijgt u bij Huismerk Energie extra veel voordeel. Uw teruggeleverde stroom wordt namelijk in mindering gebracht op uw huidige stroomverbruik en daarnaast ontvangt u een aantrekkelijk leveringstarief voor elke teruggeleverde kWh.

Wilt u klant worden van Huismerk Energie? U hebt de de keuze uit 3 pakketten en u kunt zelf eenvoudig uw persoonlijke maandbedrag berekenen. Bereken uw voordeel van de extra lage tarieven die Huismerk Energie aanbiedt!

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: