Navigatie

Leon's missie en visie

De missie van Leon Zeewolde is de lokale bevolking volledig aan energie te voorzien en wil ze met haar klanten werken aan vergroening van de energievoorziening. Het is voor Leon belangrijk dat er efficiënt om wordt gegaan met het gebruik van energie, daarom willen ze particulieren en bedrijven aansporen om zelf duurzame energie op te wekken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop, daarom garanderen ze een langdurige en goede relatie met hun klanten. De visie van Leon Zeewolde is dat er versnelling moet komen van nieuwe energie. De behoefte aan energie zal blijven stijgen maar fossiele brandstoffen zijn niet onbeperkt uit de aarde te halen en zorgen ook voor aantasting van het milieu. Het is belangrijk dat er daarom efficiënt omgegaan wordt met energie.

Leon's advies

Als u bij Leon een offerte aanvraagt dan wordt er eerst gekeken of uw verbruik ongeveer gelijk is aan het gemiddelde verbruik van uw soort woning. Mocht uw verbruik buiten de grenzen vallen dan geeft Leon advies over de mogelijkheden van besparing. De advieskosten zijn afhankelijk van uw pand, maar beginnen bij €50,-.

Leon's pakketten

  • Leon Huurpakket: als u zelf energie op wilt wekken hoeft u niet perse een zonnestroom systeem te kopen, Leon biedt u namelijk ook de mogelijkheid om er een te huren. Zo kunt u zonder extra kosten zelf energie opwekken, wat leidt tot een lagere energierekening.
  • Leon Kooppakket: wilt u graag zelf zonnepanelen aanschaffen? Bij Leon kunt u het Leon kooppakket afsluiten, Leon Zeewolde is dan uw energieleverancier en u bezit uw eigen zonnepanelen.
  • Leon Leveringspakket: u kunt kiezen uit twee verschillende overeenkomsten voor energielevering (voor zowel elektriciteit als gas). Een overeenkomst voor onbepaalde tijd, namelijk Leon Modelcontract en een overeenkomst voor drie jaar, namelijk de Leon Groene Daler.
Geef uw mening!

Wat vindt u van deze energieleverancier? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze energieleverancier?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: