Navigatie

UnitedConsumers tarieven en contracten

Afhankelijk van uw keuze voor bijvoorbeeld een 1-jarig of 3-jarig contract met vast energietarief, kunt u rekenen op voordeel. Zo ontvangt u sowieso een vaste lage prijs voor de gekozen periode, dus energie- en gasprijs kan gedurende deze periode niet stijgen of dalen. Verder kunt u sowieso rekenen op een welkomstbonus van €70,-. Kiest u voor het 3-jarig contract? Dan krijgt u ook nog vaste jaarkorting en verbruikskorting. Het totale voordeel kan, naar eigen zeggen, oplopen tot wel €310,- in 3 jaar. Liever een variabel contract? Ook dit is mogelijk met het 3-jarig "altijd wind mee" contract.

Het bespaarde voordeel wordt niet verrekend met uw energierekening. In plaats daarvan spaart u het op als UnitedConsumers tegoed. U kunt het bespaarde bedrag vervolgens in één keer laten uitbetalen, gewoon op uw bankrekening.

Het beste kunt u via de website van UnitedConsumers berekenen wat uw persoonlijke aanbod gaat zijn, aangezien dit sterk afhankelijk is van een aantal keuzes.

Opzegboete? UnitedConsumers betaalt deze!

UnitedConsumers bestaat voor 100% uit windenergie. Wilt u ook overstappen naar volledig duurzame windenergie? Dat kan, want een eventuele opzegboete bij uw huidige energieleverancier neemt UnitedConsumers voor haar rekening.

Service en klantenservice

UnitedConsumers is een van de beste energieleveranciers van Nederland. Ze haalden de Opiness Service Award in 2016-2017 binnen met een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,1. Ook in andere (onafhankelijke) klanttevredenheidsonderzoeken scoren ze erg goed. Ze garanderen een zorgeloze overstap en gezien de positieve reviews kunnen we stellen dat dit nagenoeg altijd goed gaat.

De klantenservice van UnitedConsumers is bereikbaar via verschillende kanalen. Zo kunt u ze telefonisch bereiken en is er een e-mailadres waar u uw vragen naartoe kunt sturen. E-mailtjes worden binnen één werkdag beantwoord.

Online bespaartips van UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt voordelige windenergie, maar daarnaast willen ze ook dat u zo zuinig mogelijk omgaat met energie. Zo kunt u ook besparen. Lees daarom zeker al hun bespaartips op de website. Veel tips zijn gemakkelijk en snel toe te passen in élk huishouden, bijvoorbeeld het compleet uitzetten van tv en andere apparatuur die vaak op standby staat. Ook het aansluiten van verlichting op een tijdschakelaar kan energie besparen.