Over Budget Energie

Budget Energie wil als energieleverancier het voor consumenten simpel houden. Gewoonweg groene energie leveren die tóch goedkoop is, zonder kleine lettertjes. Zo stellen ze dat hun producten even eenvoudig zijn als de prijs die ze ervoor vragen. Het bedrijf kenmerkt zich door de vier unieke punten: vaste lage tarieven, duidelijke producten, persoonlijke service en groene energie.

Vaste lage tarieven

Budgetenergie claimt lagere tarieven te hebben dan concurrerende energieleveranciers. Het bedrijf richt zich namelijk op efficiëntie en zit niet vast aan dure kantoorpanden of softwaresystemen. Daarnaast wordt er zo veel mogelijk digitaal gecommuniceerd, waarmee veel kosten bespaard kunnen worden. Alle expertise is bij Budget Energie in eigen huis, waardoor er meer controle op de kosten plaatsvindt.

Duidelijke producten

Budget Energie geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende producten. Zo kunt u een variabel contract kiezen. Dit is een direct opzegbaar energiecontract waarbij de tarieven meebewegen. Het eenjarige contract van Budgetenergie geeft meer zekerheid. Dit contract sluit u af voor een vast tarief. Wilt u langer zekerheid? Dan is er de mogelijkheid tot het afsluiten van een vast contract voor drie jaar.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij Energiebudget hoog in het vaandel. Het bedrijf laat haar klanten niet aan hun lot over, maar neemt juist persoonlijk en direct contact op. De klantenservice is dan ook zeer goed bereikbaar.

Groene, duurzame energie

Budget Energie wil zich als energieleverancier graag inzetten voor een schoner milieu. Dit doet de energieaanbieder door het aanbieden van 100% groene energie. Deze energie wordt deels opgewekt met behulp van Nederlandse en Europese windmolens. Daarnaast levert Budget Energie ook zonne-energie afkomstig uit Italië. De energieaanbieder vindt het belangrijk transparantie aan haar klanten te geven en zijn daarom ook open over hun stroometiket.

Direct overstappen?

Wilt u meer weten over Budget Energie of wilt u zelf direct overstappen? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk leveranciers en stap direct bij Energie51 over.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips