Toekomstgericht

Een belangrijk speerpunt in de strategie van Eneco is duurzaamheid. De ambitie van Eneco is om het energieverbruik binnen de grenzen van een leefbare planeet te brengen. Om dit te bereiken, werkt Eneco samen met verschillende partners, hun klanten en leveranciers.

Toon

Een belangrijk onderdeel van Eneco is de bekende Toon. Met Toon heeft u gemakkelijk en snel inzicht in uw energieverbruik. Toon kan dus ook als een handig hulpmiddel worden gebruikt wanneer u uw energieverbruik wilt terugdringen. De belangrijkste voordelen van Toon zijn daarom:

  • Inzicht in je energieverbruik
  • Besparen op je energierekening
  • Bedienbaar op afstand

Toon is niet alleen beschikbaar voor klanten van Eneco, maar ook voor de mensen die (nog) geen energiecontract bij Eneco hebben. Als klant van Eneco betaalt u een vast bedrag om van alle voordelen van Toon te genieten. Klanten van een andere energieleverancier betalen maandelijks een hoger bedrag.

Zonnepanelen & terugleveren

Bent u van plan zonnepanelen aan te schaffen? Met behulp van Eneco partner Suniverse wordt er met een omschakelscan gekeken in hoeverre duurzame investeringen in uw woning daadwerkelijk nuttig zijn. Ook wanneer u al in het bezit bent van zonnepanelen, bent u bij Eneco aan het juiste adres. De energieleverancier heeft namelijk een goede terugleververgoeding. Hierbij kunt u een overschot aan energie salderen aan Eneco. Bij het salderen worden de kosten eerst verrekend met het duurdere normaal verbruik en daarna pas met het dalvebruik. Zo krijgt u uiteindelijk meer geld terug of betaalt u minder voor uw energierekening.

Overstappen naar Eneco

Wilt u weten of Eneco een voordelige optie voor u is? Ga dan snel naar onze energievergelijker en vergelijk verschillende leveranciers. Overstappen kan direct bij Energie51.