Over Vastelastenbond

De Vastelastenbond is een vereniging dat in 2004 is opgericht. De vereniging helpt energieconsumenten op twee verschillende manieren aan een voordelig energiecontract. Dit doen ze enerzijds door het bieden van collectieve korting of via de zogenoemde Switch Service. Deze collectieve korting wordt gerealiseerd door samen te werken met diverse energiemaatschappijen, waaronder Greenchoice en Budget Energie. Inmiddels heeft de Vastelastenbond al meer 50.000 klanten aan zich weten te binden en proberen ze constant de belangen van deze consumenten te behartigen.

Switch service: jaarlijks energie vergelijken

Het wordt altijd aangeraden om de energiekosten bij verschillende maatschappijen te vergelijken, de Vastelastenbond helpt u hierbij. Energieprijzen vergelijken kan namelijk erg lastig zijn als u niet weet waar u op moet letten. Daarnaast passen energieleveranciers een aantal keer per jaar hun energieprijzen aan, daardoor is er een grote kans dat u als bestaande klant meer betaald dan als nieuwe klant. Overstappen kan dus voordelig zijn! Om u hierin te ondersteunen biedt Vastelastenbond een Switch Service aan, deze scant jaarlijks gebaseerd op uw persoonlijke situatie de energiemarkt en de actievoorwaarden per energiecontract. Hierdoor krijgt u altijd het meest gunstige energiecontract.

Overstappen naar Vastelandenbond

Geïnteresseerd in een overstap? Via de Vastelastenbond krijgt u gegarandeerd een energiecontract zonder valkuilen. Daarnaast voorzien zij u van verschillende tips waar u op moet letten voordat u een vergelijkingssite gebruikt. Stap dus slim over en maak gebruik van Vastelastenbond.nl!