Voorwaarden aanmelding

Energyhouse biedt energie aan alle bedrijven die bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven. Hierbij bieden ze twee verschillende soorten aansluitingen voor ondernemingen aan. Welke aansluiting u nodig heeft, is afhankelijk van de aansluitingscapaciteit:

  • Verbruikt u in uw onderneming minder dan 40m³ per uur?
  • Bent u op zoek naar elektriciteit van niet meer dan 3 x 80 ampére?

Wanneer dit het geval is, dan komt u in aanmerking voor een (mid) zakelijk tarief van EnergyHouse. Grotere berdrijven kunnen een offerte op maat aanvragen.

Investeren in duurzaamheid

Met het oog op de klimaatdoelen van 2050, investeert Energyhouse in projecten om duurzame energieopwekking te vergroten. Zo heeft het bedrijf een energiepark in Duitsland opgekocht, waarmee ruim 1.200 huishoudens van groene stroom kunnen worden voorzien. Ook werkt Energyhouse samen met zelfstroom.nl, om zo zich samen in te zetten voor een duurzamer gebruik van energie.

Overstappen op Energyhouse

Wilt u overstappen naar Energyhouse? Of bent u benieuwd naar wat andere energieleveranciers te bieden hebben? Bekijk in onze energievergelijker alle energieaanbieders overzichtelijk. Overstappen kan direct online bij Energie51.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips