Werken aan verduurzaming

De energieleverancier wil zich graag als energieleverancier inzetten voor een schoner milieu. Dit doet UnitedConsumers door standaard groene stroom te leveren. Hierbij rekenen ze naar eigen zeggen niet een meerprijs voor dan wanneer ze grijze energie zouden aanbieden. Zelfs op kantoor werken ze aan verduurzaming, door CO2 post te versturen en zoveel mogelijk klanten via de telefoon en internet te woord te staan.

Tarieven UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft als doel duurzame energie aan klanten te leveren voor een scherpe prijs. Om dit te bewerkstelligen koopt de energieaanbieder energie groot in. Om deze energie te verkrijgen, kunt u als consument kiezen uit diverse contacten. 

  • Vast contract: het is mogelijk om een vast contract af te sluiten bij UnitedConsumers. Hierbij wordt het maandelijks tarief vastgezet voor 1 tot 3 jaar, afhankelijk van de gewenste contractduur. Met name voor mensen die graag financiële zekerheid willen, is een vast contract aan te raden.
  • Variabel contract: ook kunt u een eenjarig contract afsluiten met een variabel tarief. Hierbij geldt dat de prijs maandelijks wordt bijgesteld naar de marktprijs voor energie. Zo weet u zeker dat u altijd de marktprijs betaald voor energie.

Verschillende kortingen

Naast de twee soorten contracten geeft UnitedConsumers ook diverse kortingen op basis van het soort conctracttype. Zo krijgt u als afnemer jaarlijks een vaste korting van €30,-, een welkomstbonus van €20 tot €70 en een gebruikskorting van zo'n 10% op het gemiddelde leveringstarief.

Direct overstappen

Stap direct over naar UnitedConsumers met Energie51. Dit kan eenvoudig met onze energievergelijker. Hierin kunt alle energieleveranciers bekijken en vergelijken. Met een druk op de knop bent u al overgestapt. Waar wacht u nog op?