1. Moederbedrijf Vattenfall
  1. Duurzame energie
   1. Twee energiepakketten
    1. Puur Zeeuws Groen
    2. Groene stroom
   2. Tarieven DELTA
    1. Overstappen naar DELTA

     Moederbedrijf Vattenfall

     Ondanks dat DELTA Energie als zelfstandige energieleverancier elektriciteit en gas aan klanten levert, is het bedrijf wel onderdeel van de bekende en grote Vattenfall. Niet alleen DELTA, maar ook andere energieleveranciers zoals Powerpeers is door de energiegigant overgenomen. De overname door Vattenfall heeft echter geen invloed op de diensten van DELTA en de daarbij gehanteerde energieprijzen. DELTA levert zoals gewend energie uit voornamelijk Zeeland.

     Duurzame energie

     DELTA zet zich volledig in op het verduurzamen van de energiemarkt. Dit doen ze door enkel 100% groene stroom aan klanten te leveren. Deze groene energie is afkomstig uit Nederlandse biomassa en diverse windmolens in Europa. 

     Twee energiepakketten

     Wanneer u overweegt over te stappen naar DELTA, kunt u kiezen tussen twee verschillende pakketten. In deze pakketten is er tevens weer een keuze uit diverse contract vormen.

     Puur Zeeuws Groen

     Met het pakket Puur Zeeuws Groen levert DELTA groene energie die volledig is opgewekt in Zeeland. De energie is hierbij afkomstig van diverse bronnen, zoals zon, wind én water. Met dit pakket weet u duidelijk waar uw energie vandaan komt.

     Groene stroom

     In het pakket groene stroom ontvangt u duurzame energie die elders dan Zeeland is opgewekt. Dit kan gaan om diverse energiebronnen in Nederlands als in Europa.

     Tarieven DELTA

     Binnen de twee energiepakketten heeft u de keuze uit verschillende contracten.

     • Vastcontract 1 jaar: met een vastcontract van 1 jaar krijgt u één jaar lang energie voor een vooraf bepaalde energieprijs. Deze prijs zal gedurende de looptijd van het energiecontract niet veranderen. Zo weet u precies wat u per maand aan energiekosten kwijt bent.
     • Vastcontract 3 jaar: net zoals een eenjarig vastcontract biedt een vastcontract voor 3 jaar voor een langere tijd zekerheid. Hierbij wordt de energieprijs voor drie jaar namelijk vastgezet. Hiervan heeft u zeker profijt wanneer de energieprijzen bij afsluiting van het contract een stuk lager liggen.
     • Variabel contract: bij een variabel contract hangt u niet voor een bepaalde tijd vast aan een contract. Hierbij is het energiecontract maandelijks op te zetten, zonder extra kosten. In tegenstelling tot een vastcontract verandert de energieprijs bij een variabel contract wel. Afhankelijk van de prijs op de energiemarkt, zal het bedrag per half jaar stijgen of dalen.

     Overstappen naar DELTA

     Wilt u overstappen naar DELTA of energieleveranciers met elkaar vergelijken? Dit kan in onze energievergelijker. Kies de voordeligste energieaanbieder en stap direct over bij Energie51.