Duurzaamheid easyEnergy

Bij easyEnergy is het mogelijk groene stroom te krijgen. De energieleverancier is het bezit van groene certificaten, wat laat zien dat ze Europese windenergie leveren. Ook bieden ze de mogelijkheid om de door u te veel opgewekte stroom middels zonnepanelen te salderen aan het bedrijf. Wanneer duurzaamheid voor u niet belangrijk is, kunt u ook bij easyEnergy ook terecht voor grijze stroom en gas. 

Verplichte slimme meter

Aangezien u tegen de inkoopprijs energie verkrijgt, verplicht easyEnergy al haar klanten een slimme meter te kopen. Met een slimme meter kunt op elk moment inzicht krijgen in uw energieverbruik. Zo kunt u bij veel gebruik bewuster omgaan met energie en hiermee kosten besparen. Heeft u nog geen slimme meter in huis hangen? Neem dan contact op met uw netbeheerder. De kosten voor een slimme meter zijn gemiddeld €70,-. 

Tarieven

EasyEnergy is de éérste energieleverancier die de inkoopprijs voor stroom en gas doorberekend aan de consument. Dan denkt u waarschijnlijk: waar verdient de energieaanbieder dan aan? Ze verdienen door de klanten een vast bedrag van 5 euro voor gas en 5 euro voor stroom te vragen. Bovendien dienen er netbeheerkosten en belastingen betaald te worden, net zoals bij andere energieleveranciers. Door de spotprijzen voor kWh stroom of m3 gas, hanteert EasyEnergy geen welkomstkorting of aanbiedingen.

Overzicht energieleveranciers via energievergelijker

De kosten en diensten van easyEnergy zijn eenvoudig te vergelijken met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Kies de voordeligste energieaanbieder en stap direct over bij Energie51.