Op weg naar duurzaamheid

Overstappen naar GreenChoice is niet moeilijk. U kunt hiervoor namelijk de overstapservice van GreenChoice gebruiken. Een medewerker van GreenChoice zoekt voor u uit wanneer u zonder boete over kunt stappen. Veel energieleveranciers beboeten u namelijk wanneer u overstapt voordat uw contract is afgelopen. GreenChoice doet dat niet en doet bovendien al het uitzoekwerk voor u. U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen op de website GreenChoice NL, en dan wordt u gratis geïnformeerd over uw huidige contract.

Extra producten GreenChoice

GreenChoice biedt klanten het gebruik aan van hun eigen app genaamd 'BOKS'. Hierbij kunnen klanten meer inzicht krijgen in hun energieverbruik. Ook worden er meerdere tips gegeven om meer energie te besparen. Zo probeert GreenChoice haar klanten bewust te worden van hun energiegebruik en uiteindelijk te zorgen voor een lager verbruik in heel Nederland.

De tarieven van GreenChoice

Voordat u overstapt, wilt u natuurlijk wel weten wat u gaat betalen voor deze groene energie. Zoals bij alle energieleveranciers is de exacte prijs afhankelijk van het aantal personen in uw woning en het verbruik van energie en gas. Wat wél vaststaat, zijn de pakketten van GreenChoice. U kunt namelijk kiezen voor de volgende contracten:

  • Wind uit Nederland met Windvangers: 100% Nederlandse  windenergie en CO2-gecompenseerd gas. Looptijd 3 of 5 jaar.
  • Wind uit Nederland: 100% Nederlandse  windenergie, CO2-gecompenseerd gas en een welkomstkorting. Looptijd 1, 3 of 5 jaar. Een variabel contract met veranderende energieprijzen en een onbepaalde looptijd is ook mogelijk.
  • Maximaal groen: 100% Nederlandse windenergie, groen gas uit hernieuwbare bronnen. Looptijd 1 of 3 jaar.

Direct overstappen?

Meer weten over de pakketten van GreenChoice? Ga dan nu naar onze energievergelijker en bekijk alle tarieven. Vergelijk eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar en stap direct over.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips