Duurzaam

Innova Energie biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten enkel groene energie aan. Deze stroom wordt met name opgewekt in windparken binnen Europa. Daarnaast geeft de energieleverancier verscheidene praktische tips om klanten te helpen het energieverbruik te verlagen. Te denken valt aan het gebruik van bijvoorbeeld led lampen en andere duurzame energieoplossingen. 

Klantgericht

Innova Energie vindt het belangrijk om de communicatie tussen haar klanten vlot te laten verlopen. De energieleverancier geeft dan ook klanten periodiek een verbruiksoverzicht van het verbruikte energie. Daarnaast stelt Innova Energie haar klanten op de hoogte bij mogelijke wijzigingen in het verbruik. Daar waar nodig stelt de energieaanbieders een nieuw voorschotbedrag op. Zo wilt Innova Energie consumenten bewust maken van hun energieverbruik en toewerken naar een steeds duurzamere wereld.

Overstappen op Innova Energie

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Innova Energie? Overstappen kan heel eenvoudig bij Energie51. Bekijk de tarieven van Innova Energie en andere aanbieders in onze energievergelijker. Kies het juiste pakket en stap direct over bij Energie51.

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips