Expertise

DGB Energie heeft genoeg expertise in huis om met oplossingen te komen, om te zorgen dat uw agrarische bedrijf CO2-neutraal is. Ze kennen het boerenbedrijf en de gegevens over het energieverbruik, zo wordt het makkelijker om oplossingen te vinden. Door bij u langs te komen om te kijken naar behoeften en mogelijkheden geeft DGB energie u advies op maat. Bijvoorbeeld om een zonnepaneelsysteem te nemen, die u in drie tot vier jaar kunt terugverdienen.

Eerlijke energie

Bij DGB Energie is er de keuze uit 100% groene energie. De energieleverancier wekt deze duurzame energie op met behulp van diverse energiebronnen. Zo is circa 91 procent van de groene energie afkomstig uit biomassa, zeven procent van wind en de resterende twee procent van de zon. Wekt u zelf energie op met behulp van zonnepanelen? Het is bij DGB Energie ook mogelijk om energie te salderen, wanneer u te veel energie heeft opgewekt. De energieaanbieder zal deze kosten dan verrekenen met uw energieverbruik. Met behulp van een digitale persoonlijke pagina kunt u uw energieverbruik en persoonlijke tarieven goed in de gaten houden.

Persoonlijke benadering

Bij DGB Energie staat een goede klantenservice en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Zo kunt u bij het energiebedrijf terecht voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin duidelijk wat de beste oplossing is voor uw energiehuishouding. Bovendien houdt DGB de energieprijzen in de gaten en zorgt dat al haar klanten zullen profiteren van de laagste tarieven.

Kennis van de markt

De medewerkers van DGB zijn klantvriendelijk, hoogopgeleid in het vakgebied en zij hebben affiniteit in de agrarische sector. Deze werknemers kunnen zich daardoor geheel inleven in uw boerenbedrijf!


Overstappen naar DGB Energie

Geïnteresseerd in een overstap naar DGB Energie? Bekijk in onze energievergelijker de tarieven voor deze energieleverancier of vergelijk andere energieaanbieders. Overstappen kan direct bij Energie51!