Over Oxxio

Oxxio levert sinds 2000 energie aan de Nederlandse burger. In 2011 heeft grote energieconcern Eneco de energieleverancier overgenomen. Ondanks deze overname opereert Oxxio nog zelfstandig, met eigen gehanteerde diensten en prijzen. De energieleverancier is constant op zoek naar innovatieve oplossingen om de energievoorziening efficiënter en duurzamer te maken. Zo kwam Oxxio als eerste met een slimme app voor klanten, om het energieverbruik makkelijk te bekijken. Ze blijven zich continue inzetten om de dienstverlening nog beter te maken.

Energiegedragscode

Om de betrouwbaarheid en eerlijk aan klanten te garanderen, heeft Oxxio de Gedragscode Consument en Energieleverancier ondertekend. Deze energiegedragscode is opgericht met het idee het vertrouwen van consumenten in de vrije energiemarkt te kunnen vergroten.

Terugleververgoeding zonnepanelen

Als u in het bezit bent van zonnepanelen en hiermee uw eigen energie opwekt, kunt u gebruik maken van de terugleververgoeding van Oxxio. Hierbij kunt u te veel opgewekte energie salderen naar de energieaanbieder. De energie die teruggeleverd wordt, zal worden afgetrokken van jouw energieverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt, zal de geleverde stroom eerst van je normaalverbruik worden afgetrokken en vervolgens pas op het daltarief. Zo bespaar je meer euro's per maand.

Oxxio tarieven

De Oxxio tarieven worden bij Oxxio vastgelegd in een contract. Bij een vast contract betaalt u voor een bepaalde periode een vaste prijs. Bij Oxxio kan er gekozen worden tussen een 1 jarig of 3 jarig vast contract. Wilt u liever een flexibel contract? Dan betaalt u de marktprijs, ook als de energie goedkoper wordt, maar ook als de energie duurder wordt. De Oxxio tarieven zijn verschillend per postcode. Op de Oxxio website kunt u uw eigen postcode invullen en kijken wat de tarieven bij u in de buurt zijn. Dit kunt u doen door op onderstaande banner te klikken, maar ook door in onze energievergelijker te kijken.

Meer weten over Oxxio? Ga dan nu naar onze energievergelijker en vergelijk alle energieleveranciers.