Over HVC KringloopEnergie

HVC is een afval- en energiebedrijf dat voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Flevoland actief energie levert. Het bedrijf verzamelt afval en grondstoffen die zij vervolgens zelf recyclen en omzetten naar duurzame energie. Het grootste gedeelte van deze opgewekte stroom is dan ook verkregen uit biomassa. Daarnaast beschikt HVC KringloopEnergie ook over diverse windmolens en zonneparken. De energieleverancier zet zich in op verduurzaming door enkel groene energie te bieden en geen grijze stroom.

Groene energie tegen een lage prijs

HVC Kringloop wil duurzame energie voor iedereen mogelijk én aantrekkelijk maken. Doordat de energieleverancier niet met een tussenpartij werkt en volgens eigen zeggen geen winstoogmerk heeft, levert het bedrijf elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen. U betaalt dus het bedrag waarvoor energie op de markt wordt aangeboden zonder extra kosten. Dit is terug te zien in een vaste prijs van €70 per jaar per product. Naarmate u langer klant bent, neemt dit vast tarief steeds meer af. Zo probeert HVC Kringloop samen met haar klanten te werken aan een schoner en duurzamer Nederland.

Lokaal energie opwekken

Om inwoners, bedrijven en gemeenten te betrekken bij het verduurzamen van energie wekt HVC KringloopEnergie in de buurt van haar klanten op. Zo weten consumenten waar hun stroom vandaan komt en werken ze samen met lokale coöperaties aan de verdere ontwikkeling en verduurzaming van energieprojecten.

Overstappen naar HVC KringloopEnergie

Wilt u overstappen naar HVC KringloopEnergie of andere energieleveranciers bekijken? Dit kan heel eenvoudig met onze energievergelijker. Bekijk hierin de tarieven en diensten van alle energieaanbieders. Kies de voordeligste leverancier en stap direct over!

Energie besparings tips De beste tips om te besparen op zowel gas én elektriciteit! ZonnepanelenHuis isolerenSlimme thermostaatLed lampenVloerisolatieEnergie besparen tips Bekijk alle besparingstips