Streven naar duurzaamheid

Vrij Op Naam heeft één duidelijk doel: volledige groene energie. De energieaanbieder zet zich dan ook in voor een totaal duurzaam energieaanbod. Dit doen ze door haar klanten zelf energie op te laten wekken met behulp van zonnepanelen. Wanneer het voor een klant financieel niet mogelijk is eigen zonnepanelen aan te schaffen of men gewoonweg niet wil investeren, heeft Vrij Op Naam ook een andere mogelijkheid. De energieleverancier beschikt namelijk over meerdere zonnepanelenparken. Klanten kunnen hierbij zonnepanelen als het ware 'kopen' en de afkomstige energie ontvangen. Hierbij genieten zij van de voordelen van zonnepanelen zonder bijkomstige nadelen zoals onderhouds- en reparatiekosten. Zo wil Vrij Op Naam iedereen kunnen laten profiteren van de schone en duurzame energiebron: de zon.

Tarieven Vrij Op Naam

De energieaanbieder verandert twee keer per jaar haar tarieven, namelijk op 1 januari en 1 juli. De hoogte van deze tariefwijziging wordt bepaald aan de hand van actuele marktprijzen voor energie. Het is bij Vrij Op Naam niet mogelijk om een contractduur voor langere tijd te kiezen met vaste tarieven. Wilt u dit wel? Dan zal u moeten kijken naar een andere energieaanbieder. Het contract bij Vrij Op Naam is maandelijks opzegbaar zonder het betalen van een boete. Zo kunt u bij twijfel deze energieaanbieder eenvoudig uitproberen en wanneer het niet bevalt makkelijk overstappen.

Overstappen naar andere energieleverancier

Wist u dat het overstappen naar een andere energieleverancier u al gauw zo'n paar tientjes per maand kan schelen? Energieaanbieders hanteren immers verschillende prijzen voor energie, die onderling erg verschillen.

Wilt u graag overstappen naar Vrij Op Naam of een andere energieaanbieder? Bekijk alle energieleveranciers in onze energievergelijker. Kies de aanbieders die bij u past en stap direct bij Energie51 over!